Ondernemers bij Spoorzicht013

De ondernemers

Bij spoorzicht013 huren diverse ondernemers een werkplek of kantoorruimte. Maak kennis met deze bedrijven!

ITST Global

Onze visie: Grip op IT Security! Dat is wat onze klanten willen, grip hebben op hun Informatiebeveiliging.

Wij, ITST-Global.com, brengen de kwetsbaarheden in uw IT-omgeving aan het licht. Dit doen wij betrouwbaar en efficiënt met behulp van pentesten en vulnerability scans. Voor regie op informatiebeveiliging bieden wij begeleiding om als organisatie qua professionaliteit te groeien naar wat relevant is voor u en uw organisatie.

Modulairy

Hey! Ben je wel eens in de situatie geweest als ondernemer in de woonbranche waarbij je het gevoel hebt dat je extra hulp nodig hebt om alles onder controle te houden? Als dat zo is, dan is Modulairy er om jou te ondersteunen! Deze superhandige ERP-software kan jouw bedrijf een flinke boost geven. Met Modulairy kun je gemakkelijk jouw verkoopactiviteiten op verschillende online platforms en in jouw winkel(s) beheren, jouw voorraad bijhouden, boekhouding doen, en zelfs logistieke en CRM taken stroomlijnen. Dit alles met een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en efficiënt kunt werken.

Filmmoment

“Specialist in sociale vraagstukken”
Wij produceren documentaires, films en series over maatschappelijk relevante thema's. Onze producties dragen bij aan een bredere kijk op de samenleving. Dit doen we vanuit een intrinsieke drive naar de mens en haar gedragingen. We hebben veel ervaring met maatschappelijk gevoelige onderwerpen die gerelateerd zijn aan de zorg, de psychiatrie, armoede, welzijn, vluchtelingen, culturele diversiteit en vragen rondom leven en dood. Samen met partners en opdrachtgevers realiseren wij impact-strategieën die bijdragen aan veranderingsprocessen met film als uitgangspunt. We houden ervan om langs de randen van het maatschappelijk debat te schuren zonder sensationeel te zijn. We werken vanuit integriteit en zorgvuldigheid.

Ethics Filmservice

“waar film & maatschappij elkaar ontmoeten”

Ethics Filmservice is een Video On Demand platform voor onderwijs, zorg en het sociaal domein. We programmeren films die je kunt inzetten in je lessen, trainingen en deskundigheidsbevordering. Samen met partners organiseren we trainingen, workshops en evenementen; online en offline. Ethics Filmservice leent zich vooral voor verdiepende thema’s zoals reflectie op je rol al professional, verdieping op ethische en morele vraagstukken en omgangskunde. We zijn een verbindende organisatie tussen filmmakers en professionals in het maatschappelijk veld.

DPO Partner

Waar raakt privacy en vertrouwen uw organisatie? Bescherming van persoonsgegevens is een waardevol goed voor iedere organisatie. Ik heb mij daar in gespecialiseerd om voor u een waardevolle gesprekspartner te zijn. Waardevol zodat u het vertrouwen behoudt van uw klanten en medewerkers en voldoet aan de AVG. Wij zijn Lean gecertificeerd om samen met u effectief klantwaarde te leveren. Dat betekent dat wij pragmatisch denken in oplossingen waarmee u nog steeds eenvoudig en snel kunt werken met persoonsgegevens. DPO Partner is uw gesprekspartner op het brede speelveld van privacy, informatiebeveiliging en AVG Audit.

Astrid Vitaal

“Ik ben Astrid de Rooij en sinds 1 januari 2022 eigenaar van Astrid Vitaal. Op basis van scans adviseer ik MKB-bedrijven hoe zij hun medewerkers duurzaam inzetbaar houden. Dit gaat om vitaliteit, goede balans in werkdruk, het inzetten van talenten en om werkplezier. Duurzaam inzetbare medewerkers zijn effectiever en productiever en verzuimen minder. Ik huur een werkplek bij Spoorzicht013 om als zzp’er niet thuis alleen, in mijn eigen bubbel, te zitten. Inspirerende mensen om me heen draagt voor mij bij aan werkgeluk.”

1Optic

Data van A naar B in het gewenste formaat, volledig geautomatiseerd zonder dat je er verder naar hoeft om te kijken. Een robuust geïntegreerd dataplatform, een Single Pane of Glass, waarin data opgeschoond en gereed staat voor verdere verwerking: dat is 1Optic! Dankzij de schaalbaarheid en modulariteit van 1Optic kunnen zowel kleine als grote hoeveelheden data met hoge performance verwerkt worden. 1Optic is makkelijk te integreren met andere data-oplossingen vanwege de open licentiestructuur. Onze specialisten helpen je graag verder met vraagstukken op het gebied van (online) dashboarding, data-integratie en data science ML/AI.

stuur

Stuur helpt....
Organisaties die grip willen krijgen op het behalen van hun doelstellingen om zo te kunnen professionaliseren. Wij richten ons op organisaties die te weinig inzicht hebben in stuurinformatie en processen waardoor groei of doorontwikkeling bemoeilijkt wordt. Onze klanten zijn MKB’ers en non-profit organisaties, die uit hun jas zijn gegroeid of een stap willen maken in professionalisering. Wij helpen door inzet van onze expertise in stuurinformatie en procesoptimalisatie, wij geloven sterk in de kracht van de combinatie van deze onderwerpen. We zijn betrokken en gelijkwaardig en leggen gemakkelijk verbinding binnen de organisatie.

Vort Projectmanagement BV

De wereld verandert continu. Om met deze veranderingen om te gaan, moeten bedrijven en organisaties zich continu aanpassen. Deze verandertrajecten zijn vaak ingrijpend maar noodzakelijk voor de winstgevendheid op de korte en middellange termijn, en continuïteit op de lange termijn. Als een bedrijf of organisatie de nieuwe strategie duidelijk voor ogen heeft, is het zaak om de volgende stap te zetten: werkelijk veranderen. Dat kan met VORT Projectmanagement B.V., kortweg VORT. Gaat het om het verduurzamen van de supply chain of logistiek, of het vervangen van een ERP-systeem (SAP, Oracle), VORT realiseert. Geen consultant die zegt wat er moet gebeuren, nee, VORT stuurt de verandering alsof het een eigen medewerker betreft, dus van binnenuit: eigenaarschap, doelgerichtheid en afronden. Voor deze complexe veranderingen gaat de voorkeur uit naar een end-to-end service: van idee tot business case, van tender tot implementatie, en nazorg.

Webdesq

De specialisten van Webdesq adviseren in en ontwikkelen webapplicaties voor diverse branches. Wij doen dat veelal op basis van open source technologieën, en zijn gespecialiseerd in NodeJS en Svelte als frontend framework. Het gehele ontwikkeltraject van advisering, ontwerp, ontwikkeling, testen tot aan de hosting wordt door Webdesq verzorgd. Onze projecten variëren van kleinschalige applicaties voor embedded systemen (met heel weinig geheugen) tot aan grote schaalbare applicaties die worden gehost in Clouddiensten als Azure of AWS. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking!

Bureau van Berkum BV | Architectuur & Advies

Bureau van Berkum BV is een door Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) erkend architectenbureau. Wij werken in teamverband als architect en huisvestingsadviseur voor professionele organisaties met (maatschappelijk) vastgoed. Onze opdrachtgevers: gemeenten, bedrijven, woningbouwcorporaties, organisaties in de sectoren kinderopvang, het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, het sociale domein en middelbaar beroepsonderwijs. Gebouwen en complexen van deze organisaties zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, onderhoud, renovatie, verduurzaming, functiewijziging, verhuizing en instandhouding zijn aan de orde van de dag. Bureau van Berkum BV is geworteld in een stevig netwerk van adviseurs op het gebied van huisvestingsadvies, erfgoed, duurzaamheid, veiligheid, onderhoud, bouw(kosten)management, tekeningenbeheer en installatie-advies. Wij kennen de regelgeving. Wij onderzoeken, ontwerpen en maken plannen graag werkelijkheid.